Kermis. Pretparken. Campings. Inzetbaar bij recreatie. 

ESN is inzetbaar op diverse recreatieve locaties. Zowel in de zomermaanden voor buitenrecreatie, maar ook in de herfst- en wintermaanden voor binnenlocaties als overdekte zwembaden en thematische activiteiten als Kerstmarkten etc. Naast preventief beveiligingswerk kunnen onze beveiligingsmedewerkers ook ingezet worden voor receptiediensten. Onze medewerkers beschikken naast het beveiligingsdiploma ook over aanvullende certificering op het gebied van EHBO en meer. 

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - Fysieke werkzaamheden

Fysieke werkzaamheden

Onze beveiligingsmedewerkers passen zich aan de omgeving aan. Dit betekent dat surveillance te voet, fiets of auto onderdeel uitmaken van onze activiteiten afhankelijk van de locatie en de behoefte van het seizoen. Het gaat hier niet alleen om het algemene veiligheidsgevoel, maar ook hebben wij aandacht voor onveilige situaties en bijvoorbeeld brandgevaarlijke situaties, wateroverlast, de werking van verlichting, het parkeerbeleid en eventuele zaken die u als opdrachtgever belangrijk vindt. Geircht op activiteiten die niet door alarmsystemen en camerabeelden worden herkend. 

Event Security Voorburg - Inhuren beveiligingsmedewerkers

Inhuren beveiligingsmedewerkers

Onze beveiligingsmedewerkers zijn gewend om met jong & oud te communiceren. Preventieve beveiliging hoeft zeker niet duur te zijn. Onze beveiligingsmedewerkers zijn het gehele jaar inzetbaar, ook in de avonden en weekenden. Samen met u als opdrachtgever maken wij een plan van aanpak en nemen wij de reglementen van uw recreatielocatie door. Graag maken wij voor u een offerte op voor eenmalig of doorlopende inzet voor de beveiliging van uw locatie.

Contact opnemen