Preventieve beveiliging bij sportevenementen

ESN heeft in haar portefeuille diverse sportverenigingen en sportorganisaties die gebruik maken van onze beveiligingstaken. Samen met organisatoren van sportevenementen, maar ook amateur- en professionele sportverenigingen maken gebruik van onze beveiligingsmedewerkers. Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld toegangscontroles, maar ook algemeen toezicht tijdens een sportevenement. Onze beveiligingsmedewerkers treden op als gastheren en -vrouwen voor de organisatie met aanvullende taken van veiligheidsaspecten. 

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - All round

Niet alleen voetbal. All round inzetbaar.

Wij zijn zeer ervaren met diverse doelgroepen. De basis van onze ervaring met sportevenementen is het voetbal. Onze ervaring met samenwerkingen met politie, stewards en relevante derden kunnen wij inzetten bij sporten van diverse aard. Zo worden wij ook ingehuurd bij feesten bij sportclubs, waar wij o.a. zorgen voor een plezier verblijf van de bezoekers aan het evenement. 

Event Security Voorburg - Traject inhuur

Traject voor inhuur van beveiligingsmedewerkers

Onze beveiligingsmedewerkers zijn ook buiten kantooruren inzetbaar. Ons professionele team is gewend om in de avond- en weekenduren beveiligingstaken uit te voeren. Niet alleen de fysieke inzet kunt u aan ons overlaten, ook ondersteunen wij u indien nodig bij een plan van aanpak of een risico-inventarisatie. In een telefonisch onderhoud leggen wij u graag meer uit. 

Contact opnemen