ESN: Specialisten in beveiliging

Event Security Nederland (ESN) is inmiddels een landelijk opererend beveiligingsbedrijf. Ons bedrijf staat voor betrouwbaar en communicatief. Deze basisbeginselen zorgen er ook voor dat wij liever spreken van 'gastheren en -dames'. Onze inzet op diverse locaties wordt ook gezien als een verlengstuk van de opdrachtgevende partijen. Wij beschikken over een uitgebreide portefeuille van opdrachtgevers, waar wij vanzelfsprekend graag in persoon over vertellen. Vanzelfsprekend is ons bedrijf erkend door de overheid. Kwaliteitszorg in brede zin is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn en ook daadwerkelijk wat mee doen. 

Uw directe contactpersoon is de heer Rene Zuiderwijk. Met een vast contactpersoon bent u altijd verzekerd van een goed communicatietraject. Via het centrale nummer 06-55143801 komt u direct in contact. Belt u ons eens om kennis te maken? 

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - Medewerkersprofiel

Medewerkersprofiel ESN

Ons bedrijf hecht enorm veel waarde aan kwalitatieve medewerkers. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een onberispelijke staat van dienst. Binnen ESN wordt gewerkt met een vast team van beveiligingsmedewerkers, die allemaal de taak hebben om op te treden als gastheer of - dame. Binnen onze organisatie staan personeels- en kwaliteitszorg hoog in het vaandel. Dit is ook de reden dat onze opdrachtgevers altijd te spreken zijn over de inzet van onze beveiligingsmedewerkers. 

Event Security Voorburg - Ministerie van Veiligheid en Justitie

Erkend beveiligingsbedrijf

ESN is door het Ministerie van Justitie & Veiligheid erkend als officieel beveiligingsbedrijf. Ons bedrijf staat ingeschreven onder ND nummer: 2806. Hiermee bent u verzekerd van een beveiligingsbedrijf welke voldoet aan alle kwaliteitsnormen die worden gesteld door toezichthoudende organisaties. ESN is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 27250110. Heeft u vragen over onze kwaliteitszorg en de normen binnen de beveiligingsbranche, stelt u deze gerust. 

 

Contact opnemen

Event Security Voorburg - BHV
Event Security Voorburg - All round faces