Evenementen tot 2500 bezoekers. Buiten & binnen.

ESN Beveiliging is gespecialiseerd in het beveiligen van kleinschalige evenementen. Onder kleinschalige evenementen verstaan wij evenementen met een bezoekersaantal tot aan 2500 bezoekers. Deze evenementen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. ESN heeft juist voor deze vorm van beveiligen gekozen om kwaliteit te waarborgen. Juist deze kwaliteit is voor u van belang. U krijgt maatwerk waardoor u een geslaagd evenement tegemoet kunt zien.

In de afgelopen jaren hebben wij de verantwoordelijkheid gedragenvoor de beveiliging van diverse evenementen, waar wij in een kennismakingsgesprek u graag over vertellen.

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - Integrale samenwerking

Integrale samenwerking

ESN werkt met een team van beveiligers die speciaal geselecteerd zijn voor het beveiligen van evenementen. Beveiligers die niets anders doen dan evenementen. Specialisten dus die als geen ander weten hoe om te gaan met de sfeer en bezoekers van evenementen. Daarnaast zijn deze medewerkers getraind om samen te werken op integraal niveau met hulpverleners als politie, brandweer, medische specialisten als ook EHBO en gemeentelijke diensten. 

Event Security Voorburg - Event Group

Event Security Voorburg - Plan van aanpak

Plan van aanpak

Elk evenement is uniek. ESN denkt mee om de beveiliging van uw evenement te optimaliseren. In een persoonlijk en uitvoerig gesprek worden al uw wensen besproken en wordt er een beveiligings- en preventieplan opgesteld. ESN kan u tevens behulpzaam zijn en adviseren bij het verkrijgen van een vergunning alsmede invulling geeft aan de geldende voorschriften.

Ook beschikt ESN over diverse middelen om de beveiliging van uw evenement voorspoedig te laten verlopen. U kunt hierbij denken aan communicatiemiddelen als portofoons. Bent u voornemens een evenement te organiseren? Neemt u dan eens contact met ons op als betrouwbare partner in de voorfase en uitvoering van uw evenement.

Contact opnemen