Specialisten in horeca

Omgaan met mensen is een vak. Zeker als het gaat om publiek in horecagelegenheden. ESN is zeer ervaren om op te treden als gastheer voor uw horecaonderneming. Zo hebben wij ervaring in het werken bij lokale kleine horecagelegenheden, maar ook bij de grotere horecaketens zijn wij vaak te zien. Opvallend onopvallend is wel ons credo als het gaat om horecabeveiliging. De sociale aspecten van onze medewerkers zijn het belangrijkste. Communiceren met uw gasten en vakkundig optreden waar nodig. 

Wij werken voor diverse bekende horecagelegenheden uit het gehele land. Belt u ons voor een kennismaking? 

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - Ervaren Medewerkers

Ervaren medewerkers

Niet elke medewerker is geschikt om beveiligingswerk te verrichten voor de horeca. Bij ESN maakt u kennis met een team van specialisten in de horeca. Ervaren beveiligers die al vele jaren werken bij horecagelegenheden als gastheer- of vrouw. 

Onze medewerkers zijn ervaren met het werken met:

  • alcohol- & drugstesters
  • portofoons
  • metaaldetectoren
  • toegangscontrole systemen
Event Security Voorburg - Offerte Traject

Offertetraject

ESN ondersteunt horecaeigenaren en -management bij een beveiligingsplan. Samen met u wordt vooraf uw soort bezoekers besproken, de locatie bekeken en zorgen wij voor een goede communicatie rond het offertetraject. 

In principe werken wij door heel Nederland, afhankelijk van de duur en periode van de opdracht. Graag komen wij met u in contact om kennis te maken en een plan van aanpak verder uit te werken. 

Contact opnemen