Beveiliging van hotels

 
ESN levert nachtreceptionisten, ofwel nachtportiers en speciaal opgeleide hotelbeveiligers. Niet alleen de dagelijkse beveiliging, maar ook voor de nachtelijke inzet van beveiligingsmedewerkers. Wij zijn bekend met het feit dat binnen uw hotel vooral ‘s nachts veel activiteiten afspelen die de orde en rust van uw gasten verstoren. Ook richten wij ons op de veiligheid voor een prettige werkomgeving van uw medewerkers. 
 
Als hotelmanagement krijgt u met ESN een ervaren partner, waardoor wij snel kunnen schakelen en u ons weinig uit hoeft te leggen over de hotelbranche. 

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - Diverse activiteiten

Diverse activeiten inzetbaar

Ons personeel is speciaal getraind voor hotelactiviteiten. Aanvullend kunnen wij samen met u inventariseren welke specifieke activiteiten voor uw hotel nodig zijn waar onze medewerkers zich aan moeten passen. Hierbij kunnen samen met u de juiste functie bepalen. Activiteiten die wij reeds voor hotels hebben uitgevoerd:
 • toezicht houden op algemene veiligheid zoals
  nooduitgangen
  (Openbare)dronkenschap
  geluidsoverlast
  ruzie tussen gasten
  vandalisme
 • portiersdiensten
 • nachtreceptie
 • parkeerwachten / VIP activiteiten
Event Security Voorburg - Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

ESN komt graag met u als management  in contact. Via een eerste telefonische kennismaking leggen wij u graag uit wat ons beveiligingsbedrijf voor u kan betekenen. In een offertetraject kunnen wij eventueel ook aanvullende dienstverleningen meenemen zoals:

 • opstellen plan van aanpak
 • beveiligingsplan maken
 • inventarisatie huidige niveau hotelbeveiliging

Via onze website kunt u een terugbel verzoek indienen. Wij nemen z.s.m. contact met u op voor een kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen