Beveiliging van en rond opvangcentra

ESN wordt op dit moment veelvuldig ingezet voor beveiligingstaken van opvangcentra. Aangezien wij door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend zijn als officieel beveiligingsbedrijf worden wij met regelmaat ingezet op opvanglocaties in Nederland. Hierbij volgens wij nauwgezet de aanwijzingen van diverse partijen, zoals lokale overheden, politie en Justitie. Ook communiceren wij intensief met eigenaren van de locaties zelf, zoals beheerders van vakantieparken en noodruimtes. Kortom: Een ervaren partner. 

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - Bewoners

Communiceren met tijdelijke bewoners

Onze professionele beveiligingsmedewerkers weten door de ervaring welke emoties en spanningen er kunnen zijn bij de tijdelijke bewoners van opvangcentra. Onze medewerkers zijn communicatief en kunnen ook in crisissituaties vakkundig optreden. Onze medewerkers zijn de Engelse taal machtig. Onze medewerkers weten zich aan te passen aan de omstandigheden en kunnen samenwerken met instanties. 

Event Security Voorburg - COA

Traject van inhuren specialistische beveiligingsmedewerkers

Binnen ESN hebben wij specialistische beveiligingsmedewerkers met ervaring op het gebied van beveiligingstaken op en rond opvangcentra. Graag komen wij met u als vertegenwoordiger van het COA, lokale overheid of eigenaar van de tijdelijke locatie in contact. 

Contact opnemen