Veiligheid op school

ESN verzorgt voor diverse scholen de veiligheid voor medewerkers en leerlingen. Helaas is de ontwikkeling binnen de samenleving dusdanig dat steeds meer scholen kiezen voor incidentele of structurele beveiliging op school. Onze organisatie is gewend om te werken op scholen, zowel het middelbaar onderwijs als het voortgezet onderwijs. Wij verzorgen niet alleen de fysieke beveiliging van de locatie, maar ook de beveiliging tijdens schoolevenementen en op drukke locaties in en rond school. 

Onze gesprekspartners zijn over het algemeen de besturen van de scholen of de verantwoordelijke binnen school voor veiligheidsonderwerpen. Daar ligt ook onze kerntaak: eerst aanhoren wat er op school of het opleidingsinstituut speelt, om vervolgens een gedegen advies te geven over onze (preventieve) beveiligingstaken. 

Het bijzondere aan onze dienstverlening is dat wij veiligheid op maat leveren. Docenten een veilige werkomgeving, leerlingen / studenten duidelijke regels. 

Terugbel verzoek

Event Security Voorburg - Communiceren

Wij communiceren zoals u dat wilt.

ESN treedt niet alleen op als toezichthouder, maar is een verlengstuk van de didactische onderwerpen binnen uw school of opleidingsinstituut. Onze beveiligingsmedewerkers werken graag samen met docenten en concierges. De wijze van communiceren met ouders en leerlingen / studenten is voor ons belangrijk. Onze beveiligingsmedewerkers zijn ervaren om op elk type en soort onderwijsinstelling te werken. 

  • fysieke beveiliging locatie
  • toegangscontrole 
  • beveiliging bij schoolevenementen
Event Security Voorburg - Inhuur school

Inhuur van veiligheid op school. 

De volgende stap naar meer veiligheid op school? Wij nodigen u uit om eens contact met ons op te nemen. In een kennismakingsgesprek leggen wij graag u uit wat wij voor u, uw docenten en leerlingen / studenten kunnen betekenen. Op basis van dit kennismakingsgesprek kunnen wij samen de stap maken naar de optimalisatie van de veiligheid op school. 

Via onze website kunt u een terugbel verzoek invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact opnemen. 

Contact opnemen